Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Μάνης για τον θάνατο του αρχιμανδρίτη Δ. Κουβαράκη

Πέμπτη, 24 Ιανουάριος 2019 13:44 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η ανακοίνωση της Μητρόπολης Μάνης για τον θάνατο του αρχιμανδρίτη Δ. Κουβαράκη

«Η Ιερά Μητρόπολη Μάνης με θλίψη αναγγέλλει την προς Κύριο εκδημία του αρχιμανδρίτου π. Δημητρίου Κουβαράκη, εφημερίου του ΙΝ  Αγίου Νικολάου Γυθείου, Δήμου Ανατολικής Μάνης» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Μητρόπολη Μάνης για τον θάνατο του αρχιμανδρίτη Δημητρίου Κουβαράκη σε ηλικία 46 ετών.

Ο π. Δημήτριος Κουβαράκης γεννήθηκε το 1973. Ήταν απόφοιτος της Ριζαρείου Εκκλησιαστικής Σχολής. Διάκονος χειροτονήθηκε το 2003, πρεσβύτερος το 2006 και έλαβε το οφφίκιο του αρχιμανδρίτου το 2007, υπό του μακαριστού Μητροπολίτη Μάνης κυρού Χρυσοστόμου Β΄. Από της χειροτονίας του σε πρεσβύτερο διηκόνησε σε αρκετές ενορίες της Μητρόπολης Μάνης έως το 2011, όπου διορίστηκε προϊστάμενος στον ΙΝ Αγίου Νικολάου Γυθείου.

Την περίοδο 2011 - 2013 διετέλεσε καθήκοντα γενικού αρχιερατικού επιτρόπου της Μητρόπολης Μάνης.

Το σκήνωμα του κεκοιμημένου ιερέως βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης (24/1) στον ΙΝ Αγίου Νικολάου Γυθείου, όπου τελέστηκε Θεία Λειτουργία, ενώ στις 2:30΄ μμ θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία, προεξάρχοντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου Γ'.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών