Στήνουν μπλόκο στον αυτοκινητόδρομο οι αγρότες της Πελοποννήσου!

Αποκλεισμό στον κόμβο Μεγαλόπολης αποφάσισε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων

Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 13:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στήνουν μπλόκο στον αυτοκινητόδρομο οι αγρότες της Πελοποννήσου!

Αποφασισμένοι να σκληρύνουν τη στάση τους για τη ικανοποίηση των αιτημάτων τους είναι οι αγρότες και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Περιφέρειας Πελοποννήσου (ΟΑΣΠΠ) προχωρά σε κλιμάκωση του αγώνα, στα πλαίσια συντονισμού της δράσης με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων. Λίγο μετά τις 4:00 μμ της Πέμπτης 7/2, οι αγρότες της Μεσσήνης και του Χανδρινού απέκλεισαν τον αυτοκινητόδρομο Καλαμάτας-Αθήνας, στο ύψος του Praktiker.

Επίσης, σήμερα Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 3:00 μμ, η ΟΑΣΠΠ προχωρά σε αποκλεισμό του αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, στον κόμβο της Μεγαλόπολης, καλώντας σε μαζική συμμετοχή τους αγροτικούς συλλόγους, εργατικά σωματεία και μαζικούς φορείς της περιοχής.

Αρχικά, θα γίνει προσυγκέντρωση στον περιφερειακό της Μεγαλόπολης (στον κόμβο Περιβολάκια) στις 2:00 μμ και στη συνέχεια οι διαμαρτυρόμενοι αγρότες θα κατευθυνθούν στο σημείο του αποκλεισμού.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα