«Πράσινο φως» για γυμναστήριο Νεάπολης και αναβάθμιση γηπέδων της Λακωνίας

Οι αποφάσεις του ΠΣ Πελοποννήσου

Παρασκευή, 08 Φεβρουάριος 2019 16:43 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Πράσινο φως» για γυμναστήριο Νεάπολης και αναβάθμιση γηπέδων της Λακωνίας

Μετά από εισήγηση της αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδ. Τζανετέα, το Περιφερειακό Συμβούλιο της Περιφέρειας Πελοποννήσου ενέταξε στο τεχνικό πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων το έργο: «Ανέγερση κτιρίου γυμναστηρίου Νεάπολης (Γυμνασίου, ΓΕΛ, Νεάπολης, 1ου ΕΠΑΛ)» προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί με προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Μονεμβασίας και το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισήμαναν «την σημαντικότητα του έργου για την μαθητιώσα νεολαία της Νεάπολης, αλλά και των τοπικών ομάδων». Το έργο θα χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και, σύμφωνα με τους κκ Τατούλη και Τζανετέα «επιβεβαιώνει τη συνεχή και άριστη συνεργασία του Δήμου Μονεμβασίας και του δημάρχου κ. Ηρακλή Τριχείλη και της Περιφέρειας Πελοποννήσου σε θέματα υποδομών και όχι μόνο».

Επιπροσθέτως, στο τελευταίο Περιφερειακό Συμβούλιο και μετά από σχετική εισήγηση της κ. Τζανετέα, εγκρίθηκε η προμήθεια κερκίδων στα γήπεδα Γερακίου Δ. Ευρώτα και Χρυσάφων Δ. Σπάρτης, καθώς και το σχέδιο των προγραμματικών συμβάσεων για την προμήθεια κερκίδων και περίφραξης του γηπέδου Ξηροκαμπίου και των κερκίδων στο γήπεδο Γερακίου. Ταυτόχρονα η Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας προχωρά στην ολοκλήρωση των διαδικασιών για την συμβασιοποίηση του έργου ανακατασκευής του χλοοτάπητα στο Ενωσιακό Γήπεδο Σπάρτης στον Άγιο Ιωάννη, συνεχίζοντας την προσπάθεια αναβάθμισης των αθλητικών υποδομών της περιοχής.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα