Ο Δ. Μονεμβασίας επιδοτεί εξοπλισμό για καλό τηλεοπτικό σήμα

Σε περιοχές με προβληματική λήψη πανελλαδικών καναλιών

Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 09:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο Δ. Μονεμβασίας επιδοτεί εξοπλισμό για καλό τηλεοπτικό σήμα

Ο Δήμος Μονεμβασίας ενημερώνει τους μόνιμους κατοίκους οικισμών του Δήμου Μονεμβασίας, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα επίγειας λήψης, ότι μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν δορυφορικό εξοπλισμό με σκοπό τη θέαση των τηλεοπτικών καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας.

Δικαιούχοι είναι οι μόνιμοι κάτοικοι:

Από τη ΔΕ Βοιών: Άγιος Ελισσαίος, Άγιος Μάμας, Αδιάκοπος, Βαρκό, Βελανίδια, Κάτω Καστανέα, Κρυόβρυση, Λίμνες, Λίμνες, οι (Τ.Κ. Παντανάσσης), Παναγία, Παντάνασσα, Παραδείσιον, Πλατανιάς.
Από τη ΔΕ Ζάρακα: Αριάνα, Κυπαρίσσιον, Λογγάριον, Μητρόπολις, ιατρείο.
Από τη ΔΕ Μολάων: Μεταμόρφωσις
Από τη ΔΕ Μονεμβασίας: Αγία Παρασκευή, Άγιος Δημήτριος, Άγιος Στέφανος, Καλύβαι, Κληρονομαίικα, Κρεμμύδι, Νόμια, Ξιφίας, Παλιά Μονεμβασία, Παναγίτσα, Τέρια, Τροχαλία.

Οι μόνιμοι κάτοικοι πρέπει να διεκπεραιώσουν τη διαδικασία πιστοποίησης και ένταξης στο έργο «Πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς λήψης εθνικής εμβέλειας» (Ν.4563/2018).

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν είναι:
1. Να επισκεφθούν τη δημοτική ιστοσελίδα (www.monemvasia.gov.gr), όπου αναφέρονται οι πέντε διαφορετικές περιπτώσεις σχετικά με τον λογαριασμούς ηλεκτροδότησης της κύριας και μόνιμης κατοικίας των αιτούντων. Ανά περίπτωση υπάρχουν οι αντίστοιχες αιτήσεις και δικαιολογητικά που χρειάζονται
2. Να επισκεφθούν ένα από τα ΚΕΠ, προσκομίζοντας τα παραπάνω. Μετά την υποβολή των προβλεπόμενων δικαιολογητικών εγγράφων, το προσωπικό των ΚΕΠ, πραγματοποιεί τον έλεγχο και εφόσον διαπιστώσει την ιδιότητα του αιτούντος ως μόνιμου κατοίκου των παραπάνω αναφερόμενων οικισμών, καταχωρεί την αίτηση του στην ειδική ηλεκτρονική εφαρμογή της ΓΓΤΤ που λειτουργεί στο πλαίσιο υλοποίησης του παρόντος έργου ΚΕΠ Δήμου Μονεμβασίας:
- ΚΕΠ Ασωπού, πλησίον κεντρικής πλατείας. Τηλέφωνα: 2732-360-710 (ή 2732-083-600)
- ΚΕΠ Μολάων, ισόγειο συγκροτήματος μαθητικής εστίας, είσοδοι από Λεωφόρο «Επιδαύρου Λιμηράς» & οδού «Θ. Καλιφατίδη». Τηλέφωνα: 2732-360-520 & 521 (ή 2732-029-000)
- ΚΕΠ Μονεμβασίας, κτήριο Δημοτικής Ενότητας. Τηλέφωνα: 2732-360-031 & 032
- ΚΕΠ Νεάπολης, Κτήριο Δημοτικής Ενότητας. Τηλέφωνα: 2734-360-133 & 136
- ΚΕΠ Ρειχέας, Κτήριο Δημοτικής Ενότητας. Τηλέφωνα: 2732-360-420

Οι εταιρίες που συμμετέχουν στο έργο είναι η COSMOTE TV με δορυφορικό εξοπλισμό και λήψη για δύο έτη (με το πακέτο υπηρεσιών «COSMOTE TV PACK») και η DIGEA με επίγειο εξοπλισμό και λήψη για οκτώ (με το πακέτο υπηρεσιών «DIGEA PACK»). Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες επιλέγουν την εταιρία από την οποία θα λάβουν τις υπηρεσίες τηλεοπτικής πρόσβασης κατά την υποβολή των δικαιολογητικών εγγράφων.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti