Κοινή κάθοδος Βαλιώτη-Κουμουνδούρου στις εκλογές του Μαΐου!

Πέμπτη, 28 Φεβρουάριος 2019 17:27 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κοινή κάθοδος Βαλιώτη-Κουμουνδούρου στις εκλογές του Μαΐου!

Την κοινή κάθοδο στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου αποφάσισαν η «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» με επικεφαλής τον δήμαρχο Ευ. Βαλιώτη και «Ανεξάρτητη Αγωνιστική  Συνεργασία για την Τοπική Αυτοδιοίκηση» (ΑΝΑΣΑ) με επικεφαλής των Π. Κουμουνδούρο.

Σύμφωνα με την παράταξη Βαλιώτη, η απόφαση για σύμπραξη μεταξύ των δύο συνδυασμών ελήφθη «στα πλαίσια της εκπεφρασμένης διεύρυνσης και ανανέωσης της παράταξής μας και της στρατηγικής συνεργασίας και συναίνεσης, που ακολουθούμε για το καλό του Δήμου και των πολιτών του.   Για ένα Δήμο σύγχρονο, ευέλικτο, αντάξιο της ιστορίας και των δημοτών του».

Μάλιστα, την Παρασκευή 1/3 και ώρα 1:30΄ μμ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Σπάρτης, οι κκ Βαλιώτης και Κουμουνδούρος θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιάσουν του άξονες της σύμπλευσής τους.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti