Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη σε περιοχές τους Δ. Σπάρτης

Τρίτη, 05 Μάρτιος 2019 13:50 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπές ρεύματος την Πέμπτη σε περιοχές τους Δ. Σπάρτης

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στο δίκτυο υψηλής τάσης (ΑΔΜΗΕ) για τη διασύνδεση Πελοποννήσου-Κρήτης θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος, την Πέμπτη 7/3, από τις 06:00 έως τις 07:00 το πρωί, στις παρακάτω περιοχές του Δ. Σπάρτης: Αγ. Βασίλειος Σπάρτης, Αλέσια, Αγ. Νικόλαος  Σπάρτης, Νέες Εργατικές Κατοικίες, Ανώγεια, Παλαιοπαναγιά, Ξηροκάμπι, Καλύβια Σοχάς,  Τρύπη, Αγ. Ιωάννης, Μυστράς, Πελλάνα, Καστόρι, Γεωργίτσι  (Βόρειοι Δήμοι Σπάρτης), Καλάμι, Γούναρι, Μαγούλα, Καλογωνιά, πόλη Σπάρτης, Βασσαράς, Αφυσσού, Κοκκινόραχη, Καρυές, Βαρβίτσα, Βαμβακού, Αμύκλες, Σκούρα, Γκοριτσά, Γεράκι.

Εάν οι συνθήκες το επιτρέψουν σε σχέση με τη φόρτιση των γραμμών και δεν εμφανιστούν απρόβλεπτες βλάβες οι διακοπές θα είναι μικρότερης διάρκειας. Πάντως, η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα