Δυνατές πλέον οι ιατροδικαστικές έρευνες στο Νοσοκομείο Σπάρτης!

Τι προβλέπει νομοσχέδιο του Υπ. Δικαιοσύνης που δίνει τέλος στην ταλαιπωρία συγγενών νεκρών

Τρίτη, 05 Μάρτιος 2019 18:03 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δυνατές πλέον οι ιατροδικαστικές έρευνες στο Νοσοκομείο Σπάρτης!

Για μια σημαντική εξέλιξη, που άπτεται των ιατροδικαστικών ερευνών στο Νοσοκομείο Σπάρτης, ενημερώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ. Ειδικότερα, με νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης  που ψηφίστηκε στις 19/2/2019 και έχει τίτλο «Ι) Κύρωση του Πρωτοκόλλου υπ' αριθμόν 16 στη Σύμβαση για την Προάσπιση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών, κλπ», επιλύεται ένα σημαντικό και χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λακωνία, αναφορικά με τις αρμοδιότητες του ιατροδικαστή που υπηρετεί στο Νοσοκομείο Σπάρτης.

Μέχρι τώρα, οι έρευνες που αφορούσαν σε νεκροψίες και νεκροτομές προωθούνταν στο Νοσοκομείο Κορίνθου, γεγονός που επέφερε ψυχική και οικονομική ταλαιπωρία στους συγγενείς των νεκρών. Πλέον, οι έρευνες αυτές (νεκροψίες-νεκροτομές) μπορούν να πραγματοποιηθούν στο Νοσοκομείο Σπάρτης, γεγονός που δώσει τέλος στον «Γολγοθά» των πολιτών.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα