Έβαλε «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.» ο συνδυασμός του δημάρχου Αν. Μάνης

Πρώτη συγκέντρωση για τους υποψήφιους

Τετάρτη, 06 Μάρτιος 2019 16:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έβαλε «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.» ο συνδυασμός του δημάρχου Αν. Μάνης

Με ισχυρή δυναμική και θέληση για νικηφόρο αποτέλεσμα στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 24/2 στο Γύθειο, η πρώτη συγκέντρωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και των υποψηφίων συμβούλων της Κοινότητας Γυθείου του Μανιάτικου Προοδευτικού Συνδυασμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.) με επικεφαλής τον δήμαρχο Πέτρο Ανδρεάκο.

Καινούργια πρόσωπα, νέα σε ηλικία και σε ιδέες, αλλά και έμπειρα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης, συνθέτουν τα πλήρη και ανανεωμένα ψηφοδέλτια του συνδυασμού.

Ο δήμαρχος Π. Ανδρεάκος ευχαρίστησε όλους τους παρισταμένους για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό του, ιδιαίτερα τις νέες και τους νέους που για πρώτη φορά αποφασίζουν να προσφέρουν στο Δήμο Αν. Μάνης.

Σε σχετική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης αναφέρονται τα εξής: «Ο Πέτρος Ανδρεάκος, βλέποντας το μέλλον, ανανέωσε το συνδυασμό του με ανθρώπους που ζουν και δραστηριοποιούνται μόνιμα στον τόπο μας. Ανθρώπους που καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με τα προβλήματα του τόπου, δραστηριοποιούμενοι κοινωνικά και επαγγελματικά και ως εκ τούτου αποτελούν εγγύηση για τη συνεχή και επιτυχημένη πορεία του Δήμου.

Στη συνάντηση αυτή που αποτέλεσε το πρώτο καλωσόρισμα μεταξύ των υποψηφίων, ο Δήμαρχος ενημέρωσε σχετικά με το έργο που έχει επιτελέσει, με συνέπεια στις δεσμεύσεις της, η δημοτική αρχή τα προηγούμενα χρόνια σε όλο το Δήμο, αλλά και για τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Κοιτάζοντας Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α., καθορίστηκαν οι άξονες προτεραιότητας και τέθηκαν οι αναπτυξιακοί στόχοι της επόμενης δημοτικής περιόδου.

Μαζί πετύχαμε πολλά - Μαζί συνεχίζουμε» καταλήγει η ανακοίνωση του συνδυασμού του Π. Ανδρεάκου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών