Πεζοπορεί στη Μ. Τούρλα μέσω Μαλεβής ο Ορειβατικός Σπάρτης

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 13:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πεζοπορεί στη Μ. Τούρλα μέσω Μαλεβής ο Ορειβατικός Σπάρτης

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος (ΕΟΣ) Σπάρτης πραγματοποιεί -για τα  μέλη του-  εξόρμηση στον Πάρνωνα, την Κυριακή 10/3 και συγκεκριμένα ανάβαση στην κορυφή Μεγάλη Τούρλα (1934 μ.) από το μοναστήρι της Μαλεβής.

Η διαδρομή είναι πολύ ενδιαφέρουσα και πολύ δύσκολη, γι’ αυτό  απαιτούνται γνώσεις, εξοπλισμός και εμπειρία σε χειμερινό βουνό. Οι ώρες πορείας ανέρχονται σε 8, ενώ ο βαθμός δυσκολίας χαρακτηρίζεται Γ (δύσκολη).

Απαραίτητα για τη συμμετοχή θεωρούνται η πολύ καλή φυσική κατάσταση και ο  κατάλληλος για την εποχή και το υψόμετρο ατομικός εξοπλισμός (οπωσδήποτε  κραμπόν, πιολέ, χειμερινός ρουχισμός και άρβυλα).

Η αναχώρηση θα γίνει στις 7 το πρωί της Κυριακής, με ΙΧ αυτοκίνητα από το κλειστό γυμναστήριο Σπάρτης για την ΙΜ Μαλεβής.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνήσουν το αργότερο ως το απόγευμα της Παρασκευής (8/3) με τους συντονιστές της ανάβασης, Παναγιώτη Παππά (τηλ. 6945 832701) και Σπύρο Λιναρδάκη (τηλ. 6973 537944).

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα