Εγκαινιάστηκαν τα συστεγαζόμενα ιατρεία Αν. Σκρουμπέλου-Σ. Ζακάκη στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Πέμπτη, 07 Μάρτιος 2019 15:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαινιάστηκαν τα συστεγαζόμενα ιατρεία Αν. Σκρουμπέλου-Σ. Ζακάκη στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τα εγκαίνια των νέων συστεγαζόμενων ιατρείων Αναστασίας Σκρουμπέλου (νευρολόγος) και Σεμίραμις Ζακάκη-Βλαχάκου (πνευμονολόγος), που βρίσκονται επί της οδού Αγησιλάου 116 στη Σπάρτη, πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου 2 Μαρτίου.

Ο χώρος των ιατρείων γέμισε από συγγενείς, φίλους και γνωστούς, που θέλησαν να ευχηθούν στις δύο ιατρούς, κάθε επιτυχία στο νέο τους ξεκίνημα. Οι κκ Σκρουμπέλου και Ζακάκη, που συνεχίζουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία στη Σπάρτη, με όνειρα και διάθεση για προσφορά, υποδέχτηκαν με χαμόγελο και θέρμη εκείνους που τις τίμησαν με την παρουσία τους. Με την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση και μέσα από έναν σύγχρονα εξοπλισμένο και φιλόξενο χώρο, ευελπιστούν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες, με κύριο μέλημα τη σωστή προσέγγιση των αναγκών του κάθε ασθενή.

Τα εγκαίνια τέλεσε ο εφημέριος Σελλασίας π. Νικόλαος Τσέτσεκας, ενώ μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν ο δήμαρχος Σπάρτης Ευ. Βαλιώτης, ο πρόεδρος τους Δημοτικού Συμβουλίου Σπ. Μοιράγιας, καθώς και ο αντιδήμαρχος Σπάρτης Β. Σκρουμπέλος, ο οποίος είναι πατέρας της Αν. Σκρουμπέλου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα