Τετ-α-τετ Τζανετέα με τον πρόεδρο λακωνικών σωματείων της Ν. Υόρκης

Στενή συνεργασία των δύο πλευρών

Παρασκευή, 08 Μάρτιος 2019 16:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τετ-α-τετ Τζανετέα με τον πρόεδρο λακωνικών σωματείων της Ν. Υόρκης

Την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Αδαμαντία Τζανετέα επισκέφθηκε στο διοικητήριο Λακωνίας ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ηνωμένων Λακωνικών Σωματείων Νέας Υόρκης κ. Τιμολέων Κακούρος, συνοδευόμενος από τους κ. Δημήτριο και Ηλία Παναγιωτακάκο.

Η αντιπεριφερειάρχης συνεχάρη τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του, επισημαίνοντας ότι «η Περιφέρεια θα στέκεται πάντα δίπλα στην Ομοσπονδία αναγνωρίζοντας τις μεγάλες προσπάθειες από τις οργανώσεις αποδήμων του εξωτερικού για την διατήρηση της Ελληνικής μας ταυτότητας».

Κλείνοντας η κ. Τζανετέα  δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι για τους απόδημούς μας, γιατί έφυγαν σε δύσκολες εποχές από την πατρίδα και σήμερα διαπρέπουν στο εξωτερικό. Είναι συνεχής η προσφορά των Λακώνων αποδήμων, για την ανάπτυξη, την τουριστική προβολή της Λακωνίας, του πολιτισμού της, για την προώθηση των λακωνικών προϊόντων στις διεθνείς αγορές.  Ειδικά αυτή την εποχή, είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό να διαπιστώνουμε, πως ο Ελληνισμός της Διασποράς, στέλνει μηνύματα αλληλεγγύης και συμπαράστασης στην προσπάθεια ανασυγκρότησης της χώρας».

Τόσο η αντιπεριφερειάρχης, όσο και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να συνεργάζονται στενά για τη διατήρηση των δεσμών των Λακώνων με τον τόπο καταγωγής τους.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών