Δημακόγιαννης: «Έργα για τα αιολικά στον δρόμο Αρεόπολης-Γυθείου-Σκάλας»

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 14:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δημακόγιαννης: «Έργα για τα αιολικά στον δρόμο Αρεόπολης-Γυθείου-Σκάλας»

Έργα που εντάσσονται στον σχεδιασμό για τα αιολικά πάρκα στη Μάνη διενεργούνται το τελευταίο διάστημα στην Επαρχιακό οδό Πυρρίχου-Αρεόπολης-Γυθείου, όπως υποστηρίζει ο εκδότης-δημοσιογράφος κ. Γιώργος Δημακόγιαννης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

«Τα έργα που συναντούν στον δρόμο Πυρρίχου – Αρεοπόλεως – Γυθείου – Σκάλας, με τα επικίνδυνα τεράστια χαντάκια, δεν είναι έργα …ύδρευσης, ούτε έργα υπογειοποίησης του δικτύου της ΔΕΗ!

Είναι έργα για τα αιολικά πάρκα και τις ανεμογεννήτριες του Σαγγιά (νοτίου Ταϋγέτου), το απαραίτητο υπόγειο δίκτυο υψηλής τάσης για την μεταφορά (εκτός Μάνης) της μελλοντικά παραγόμενης ηλεκτρικής ενέργειας…

Υπομονή λοιπόν και μην ξεχνάτε: Η ταλαιπωρία σας πρόσκαιρη, η βλάβη και η καταστροφή (του Τόπου μας) όμως μόνιμη!»

Αξίζει να σημειωθεί ότι αναγνώστες του «Λακωνικού Τύπου» έχουν επιστήσει τον κίνδυνο ατυχήματος για τους διερχόμενους οδηγούς που κινούνται επί της παραπάνω οδού, λόγω ελλιπούς σήμανσης και μετακίνησης βαρέων μηχανημάτων (φορτηγών κ.α.) που χρησιμοποιούνται για τις εργασίες παραπλεύρως του δρόμου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα