Με τον απερχόμενο και τον νυν διοικητή του ΚΕΕΜ συναντήθηκε η Τζανετέα

Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 09:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με τον απερχόμενο και τον νυν διοικητή του ΚΕΕΜ συναντήθηκε η Τζανετέα

Με τον νέο διοικητή του ΚΕΕΜ, Ταξίαρχο κ. Αθανάσιο Χρυσακόπουλο, αλλά και τον απερχόμενο διοικητή του Κέντρου, Ταξίαρχο Ιορδ. Χατζηνικολάου, είχε εθιμοτυπική συνάντηση η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας κ. Αδαμαντίας Τζανετέα. Η κ. Τζανετέα συνεχάρη τον κ. Χρυσακόπουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.

Επίσης, η αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τον απερχόμενο διοικητή κ. Χατζηνικολάου για την άψογη συνεργασία κατά την διάρκεια της θητείας του ως διοικητή του ΚΕΕΜ Σπάρτης. Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων της κ. Τζανετέα και του νέου διοικητή του ΚΕΕΜ και συμφωνήθηκε ότι είναι απαραίτητο να συνεχιστεί η συνεργασία Περιφέρειας και Στρατού.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα