Καρράς: «Κατά συνείδηση η συμμετοχή στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 17:01 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καρράς: «Κατά συνείδηση η συμμετοχή στο Περιφερειακό Συμβούλιο

Διευκρινίσεις, μετά τον «θόρυβο» που προκλήθηκε για τη συμμετοχή του στο πρόσφατο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου (σσ Τρίτης 12/3), έδωσε ο περιφερειακός σύμβουλος (με την παράταξη Τατούλη) κ. Τάκης Καρράς και εκ νέου υποψήφιος για το περιφερειακό συμβούλιο με τον συνδυασμό του Π. Νίκα.

Αναλυτικά, η δήλωση του κ. Καρρά έχει ως εξής:

«Πολλά ακούστηκαν για την συμμετοχή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο χθες (σσ Τρίτη 12/3)  στην Τρίπολη από κάποια περιφερειακά μέσα ενημέρωσης.

Η θέση του εκλεγμένου συμβούλου δίνεται από τους πολίτες σύμφωνα με τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που έχει ο καθένας και αφαιρείται μόνο από αυτούς.

Οι υποχρεώσεις του, καθορίζονται σύμφωνα με τον νόμο και τον Κανονισμό Λειτουργίας του Περιφερειακού συμβουλίου.

Όπως έχει δηλώσει (9.3.19) ο κ. Νίκας Παναγιώτης υποψ. Περιφερειάρχης “Οι Περιφερειακοί σύμβουλοι αποφασίζουν κατά συνείδηση ως έχουν υποχρέωση”. Δίνει ξεκάθαρα το μήνυμα της αυτοτέλειας της λειτουργίας όλων εκείνων των Περιφερειακών συμβούλων που τυγχάνουν και υποψήφιοι στο συνδυασμό “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”.

Άρα, πού το μεμπτό η συμμετοχή μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο;

Προσωπικά δεν είχα δεχτεί καμία οδηγία για συμμετοχή ή μη στη συνεδρίαση του Περιφερειακού συμβουλίου και έπραξα και θα πράξω μέχρι 31.8.19 ως οφείλω το αυτονόητο, συμμετέχοντας στις συνεδριάσεις του.

Γιατί, τόση κουβέντα στο πρόσωπο μου;

Και κάτι τελευταίο για ενημέρωση όλων:

Ουδέποτε, δέχτηκα καμία παρέμβαση από πολιτικό πρόσωπο, ούτε από το πολιτικό μου φορέα που είμαι μέλος, να αποχωρήσω από την “Νέα Πελοπόννησο” του Π. Τατούλη αλλά όπως ήδη το έχω κάνει γνωστό σε ΜΜΕ , ήταν προσωπική μου επιλογή όπως και αυτή να μετέχω και να αγωνίζομαι δίπλα στο κ. Νίκα Παναγιώτη “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών