Χάρη σε ενέργειες και του Τζ. Φιλιππάκου ο νέος βιολογικός Μαυροβουνίου

Πέμπτη, 14 Μάρτιος 2019 09:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χάρη σε ενέργειες και του Τζ. Φιλιππάκου ο νέος βιολογικός Μαυροβουνίου

«Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες του Λάκωνα Γενικού Γραμματέα Συντονισμού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κυρίου Τζανέτου Φιλιππάκου, του Υπουργείου Εσωτερικών, στο πλαίσιο του Προγράμματος “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι” ενέκρινε την επέκταση του βιολογικού καθαρισμού, στο Μαυροβούνι Γυθείου» αναφέρεται σε ανακοίνωση του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Μάνης», με επικεφαλής-υποψήφιο δήμαρχο τον κ. Τζανέτο Φιλιπππάκο και προστίθενται τα εξής:

«Πρόκειται για ένα σπουδαίο έργο στην ιστορία του δήμου Ανατολικής Μάνης, το οποίο θα διαδραματίσει καθοριστικό ρόλο στην αναβάθμιση του φυσικού περιβάλλοντος και την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Το έντονο ενδιαφέρον και οι συνεχείς παρεμβάσεις του κυρίου Φιλιππάκου, έπαιξαν σημαντικό ρόλο στο να επεκταθεί το Πρόγραμμα και στο Δήμο Ανατολικής Μάνης, που δεν προβλεπόταν στον αρχικό σχεδιασμό».


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα