Εκδήλωση της ΧΑ Μάνης για τους αγωνιστές της 17ης Μαρτίου 1821

Τετάρτη, 13 Μάρτιος 2019 14:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση της ΧΑ Μάνης για τους αγωνιστές της 17ης Μαρτίου 1821

Τιμώντας τους αγωνιστές Μανιάτες της έναρξης της Επανάστασης στις 17 Μαρτίου 1821 στην Αρεόπολη, η ΤΟ Μάνης της Χρυσής Αυγής διοργανώνει εκδήλωση-ομιλία με θέμα «Η Εθνική πορεία της Ελλάδος από την έναρξη της Επαναστάσεως της 17ης Μαρτίου 1821 μέχρι και σήμερα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Μαρτίου και ώρα 7:00 μμ στην αίθουσα του καφέ “Prive” στην παραλία του Γυθείου.

Κύριος ομιλητής θα είναι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Ηλίας Κασιδιάρης, ενώ θα προλογίσει ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων Νίκος Λυμπερόπουλος.

Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν πολλά στελέχη της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων ο υποψήφιος περιφερειάρχης της Ελληνικής Αυγής Πελοποννήσου Δημήτρης Τζεμπετζής με όλους τους περιφερειακούς συμβούλους της Λακωνίας και ο Μιχάλης Γιαννόγκωνας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και υπεύθυνος του νομού Λακωνίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών