Συνδυασμός Νταλιάνη: «Να αποφασίσουν οι δημότες για τη ΣΔΙΤ στη Σκάλα»

Παρασκευή, 15 Μάρτιος 2019 09:04 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνδυασμός Νταλιάνη: «Να αποφασίσουν οι δημότες για τη ΣΔΙΤ στη Σκάλα»

Επανεξέταση του έργου της διαχείρισης των απορριμμάτων στη θέση «Ξηροκάμπια» της Σκάλας ζητεί ο συνδυασμός «Νέο Ξεκίνημα» με υποψήφιο δήμαρχο Ευρώτα τον κ. Δημήτρη Νταλιάνη, ενώ τονίζει ότι «την τελική απόφαση πρέπει να λάβουν οι δημότες».

Συγκεκριμένα, η παράταξη αναφέρει: «Ενόψει της συζήτησης και έγκρισης από το Περιφερειακό Συμβούλιο, του φακέλου αναγκαστικών απαλλοτριώσεων για την υλοποίηση του έργου της διαχείρισης απορριμμάτων στην Πελοπόννησο με ΣΔΙΤ, ο συνδυασμός ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ γνωστοποιεί προς τους δημότες και κάθε εμπλεκόμενο, ότι διατηρεί σοβαρές επιφυλάξεις για τη σκοπιμότητα, την οικονομικότητα και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του έργου. Προτιθέμεθα δε, να προχωρήσουμε άμεσα σε επανεξέταση των όρων χωροθέτησης της μονάδας που πρόκειται να κατασκευαστεί στη θέση Ξηροκάμπια-Σκάλας. Από τη μέχρι τώρα πληροφόρησή μας, η χωροθέτηση πάσχει και οι εισηγήσεις των Αρμόδιων Υπηρεσιών ήταν αρνητικές, δεδομένου ότι στην περιοχή υπάρχει ο μεγαλύτερος υπόγειος υδροφόρος ορίζοντας της ΝΑ Λακωνίας. Ερωτηματικά δημιουργεί η στάση της παρούσας Δημοτικής Αρχής του Ευρώτα επί του σοβαρότατου αυτού θέματος.

Δεσμευόμαστε να ζητήσουμε την ύπαρξη πλήρους πληροφόρησης και διαφάνειας, ώστε οι δημότες του Ευρώτα να έχουν τον τελευταίο λόγο».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα