Συνάντηση γνωριμίας του Τζ. Φιλιππάκου με πολίτες στην Αρεόπολη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σάββατο, 16 Μάρτιος 2019 11:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνάντηση γνωριμίας του Τζ. Φιλιππάκου με πολίτες στην Αρεόπολη (ΦΩΤΟ-VIDEO)

Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό περιβάλλον πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαρτίου η προγραμματισμένη συνάντηση του υποψηφίου δημάρχου «Ανατολικής Μάνης» κ. Τζανέτου Φιλιππάκου με υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού «Ενωτική Κίνηση Μάνης» και πολίτες, στον χώρο των γραφείων του συνδυασμού στην Αρεόπολη.

Η αθρόα προσέλευση των δημοτών συνέτεινε στην επιτυχία της συνάντησης και την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων αναφορικά με τα ποικίλα θέματα που απασχολούν τους δημότες, ιδίως τους διαμένοντες στα δημοτικά διαμερίσματα Οιτύλου και πρώην Ανατολικής Μάνης.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος καθηγητής κ. Ηλίας Πατρικουνάκος προλόγισε την εκδήλωση και παρουσίασε τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Τζανέτο Φιλιππάκο στους παριστάμενους.

Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο κ. Φιλιππάκος και αναφέρθηκε κυρίως στο πνεύμα που διέπει τον συνδυασμό, «που δεν είναι άλλο από το σεβασμό στον άνθρωπο, τις δημοκρατικές διαδικασίες, τον διάλογο και τη συναίνεση» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Ακολούθως, τον λόγο έλαβαν πολλοί από τους δημότες και εξέθεσαν τα προβλήματα τους. Γενικά, η συνάντηση χαρακτηρίστηκε από πνεύμα συνεργασίας και ειλικρινούς αναζήτησης των βέλτιστων λύσεων σε μικρά και μεγάλα προβλήματα της περιοχής.

Παρακολουθήστε το video του MANINEWS

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Κυρ
Το κλίκ της ημέρας
του Κυρ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti