Σειρά επαφών είχε ο Π. Κουρουμπλής στη Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Διήμερη περιοδεία του υποψηφίου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό

Δευτέρα, 18 Μάρτιος 2019 14:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σειρά επαφών είχε ο Π. Κουρουμπλής στη Λακωνία (ΦΩΤΟ)

Περιοδεία στον νομό Λακωνίας πραγματοποιεί το διήμερο 17-18 Μαρτίου ο βουλευτής, τέως υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής,  ο οποίος έχει σειρά συναντήσεων με τοπικούς αξιωματούχους και φορείς.

Αρχικά, ο Π. Κουρουμπλής  επισκέφθηκε την Αρεόπολη Αν. Μάνης, όπου συμμετείχε στις επετειακές εκδηλώσεις για την ιστορική επέτειο της 17ης Μαρτίου και την κήρυξη της Επανάστασης του 1821, στέλνοντας μήνυμα ενότητας ενόψει της εξόδου από την οικονομική και κοινωνική κρίση. «Είναι μια ημέρα συλλογικής μνήμης για όσους, με τη θυσία της ζωής τους, ανύψωσαν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Είναι όμως και μια μέρα συλλογισμού και διδάγματος γιατί εκείνος ο υπέρτατος αγώνας, απειλήθηκε από το σαράκι του “εγώ”. Του διχασμού. Και ο Ελληνισμός, διαχρονικά, όταν απειλήθηκε, απειλήθηκε από τον διχασμό.

Ας υποτάξουμε το υπερτροφικό μας εγώ, στο μέτρο της συλλογικής προσπάθειας. Να βγει η πατρίδα από αυτή την κρίση όρθια, χωρίς να αφήσει πίσω της κοινωνικά νεκροταφεία» ήταν η δήλωση του κ. Κουρουμπλή στην κάμερα της ΕΡΤ.

Το μεσημέρι της Κυριακής 17/3, ο κ. Κουρουμπλής επισκέφθηκε το Λιμεναρχείο Γυθείου και είχε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τρέχοντα θέματα με τον λιμενάρχη Γυθείου, Πλωτάρχη κ. Γιαννουράκο και τον υπολιμενάρχη, Υποπλοίαρχο κ. Βουρλέτση.

Το απόγευμα της Κυριακής, ο πρώην υπουργός βρέθηκε στα γραφεία του Σωματείου ΑμεΑ Λακωνίας, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο Σταύρο Λαμπρινάκο και άλλα μέλη του σωματείου.

Τη Δευτέρα (18/3), ο κ. Κουρουμπλής είχε συνάντηση στο δημαρχείο Σπάρτης με τον δήμαρχο Ευάγγελο Βαλιώτη, τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Αργυρόπουλο και τον συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Λακωνίας Πανάγο Φραγκή. Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στον δήμο και την περιοχή, γενικότερα, ενώ ο κ. Βαλιώτης ευχήθηκε στον κ. Κουρουμπλή καλή επιτυχία στις προσεχείς αρχαιρεσίες,  αλλά και στον νέο του ρόλο.

Ακολούθησε επίσκεψη στο Διοικητήριο Λακωνίας και επαφή με την αντιπεριφερειάρχη  Ντία Τζανετέα.

Στη συνέχεια, το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνάντηση με τον επικεφαλής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας Ηλία Αξιοτόπουλο, τον υποδιευθυντή Βασίλη Τσιγαρίδη και τους διοικητές των επιμέρους τμημάτων. Η συζήτηση αφορούσε τα θέματα που απασχολούν τις αρχές στην περιοχή της Λακωνίας, αλλά και το έργο που παράγει η Αστυνομικής Διεύθυνσης Λακωνίας στην περιοχή.

Τέλος, ο κ. Κουρουμπλής βρέθηκε και στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, όπου συναντήθηκε με τον διοικητή, Πύραρχο Γεώργιο Καρακίτσο.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα