Στο ψηφοδέλτιο του Κ. Μπακογιάννη για τον Δ. Αθηναίων ο Λάκωνας Χρ. Τσίχλης

Τρίτη, 19 Μάρτιος 2019 13:59 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Στο ψηφοδέλτιο του Κ. Μπακογιάννη για τον Δ. Αθηναίων ο Λάκωνας Χρ. Τσίχλης

Την κάθοδό του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές στον Δήμο Αθηναίων ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο πλευρό του υποψηφίου δημάρχου Κώστα Μπακογιάννη, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του Συνδέσμου των εν Αττική Γεωργιτσιάνων κ. Χρήστος Ηλ. Τσίχλης.

Σε δήλωσή του αναφέρει τα εξής: «Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη "Αθήνα Ψηλά-Σηκωνουμε ανάστημα", αποτελεί τιμή και ευθύνη. Θα εκτεθώ στο πρώτο δημοτικό διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων, δηλαδή Σύνταγμα, Μοναστηράκι, Ομόνοια,Εξάρχεια, Κολωνάκι, Ιλίσια, Κουκάκι, Πλάκα και πλατεία Βάθης. Η Λακωνία είναι η ιδιαίτερη πατρίδα μου και η φωνή της Λακωνίας θα πρέπει να βρίσκεται παντού και βεβαίως στην Πρωτεύουσα, την Αθήνα».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα