ΔΗΜΤΟ Μονεμβασίας:«Το Νοσοκομείο Μολάων λειτουργεί και σώζει ζωές»

Απάντηση σε Γρηγοράκο που μίλησε για προβληματική λειτουργία

Πέμπτη, 21 Μάρτιος 2019 09:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
ΔΗΜΤΟ Μονεμβασίας:«Το Νοσοκομείο Μολάων λειτουργεί και σώζει ζωές»

«Θύελλα» αντιδράσεων προκάλεσαν δηλώσεις του βουλευτή Λακωνίας Λεωνίδα Γρηγοράκου  αναφορικά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου Μολάων. Μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα της Λακωνίας, ο βουλευτής ισχυρίστηκε ότι το νοσηλευτικό ίδρυμα πρέπει να κλείσει, καθώς η υποστελέχωση του προκαλεί σοβαρά προβλήματα, που μπορεί να αποβούν -ακόμα και- επικίνδυνα για τους ασθενείς.

Σε παρέμβαση-απάντηση, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Λακωνίας Σωτήρης   Μπότσιος διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμού Γρηγοράκου, επισημαίνοντας ότι το Νοσοκομείο Μολάων λειτουργεί ομαλά, ενώ έκανε λόγο «για πολιτικά παιχνίδια που δεν πρέπει να υπάρχουν στο χώρο της Υγείας».

Στο ίδιο μήκος κύματος, σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ) Μονεμβασίας της ΝΔ υπογραμμίζει τα εξής: «Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες για το Νοσοκομείο Μολάων, θα θέλαμε  να επισημάνουμε τα εξής: “Το Νοσοκομείο Μολάων είναι κόσμημα για την περιοχή μας. Παρέχει υπηρεσίες υγείας απαραίτητες για τους κατοίκους και τους πολυάριθμους επισκέπτες. Είναι ατμομηχανή ανάπτυξης του τόπου μας και δε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να το κλείσει.

Κεντρικός στόχος όλων των κατοίκων είναι η επάνδρωσή του με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και η πλήρης λειτουργία του για την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας.

Αυτή την περίοδο, το Νοσοκομείο Μολάων λειτουργεί και σώζει ζωές χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών και όλων των εργαζομένων.

Περιμένουμε από τους θεσμικούς παράγοντες της περιοχής μας και την κυβέρνηση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων.

Αυτή τη μάχη για το Νοσοκομείο μας, τη δίνουμε όλοι μαζί  και θα την κερδίσουμε!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα