Εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Σπάρτης για την Παναγία και τις ηρωίδες του 1821

Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019 13:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση του Λυκείου Ελληνίδων Σπάρτης για την Παναγία και τις ηρωίδες του 1821

Εκδήλωση για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου θα πραγματοποιήσει το Λύκειο των Ελληνίδων Σπάρτης, την Κυριακή 24 Μαρτίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο Δ. Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Βιβλιοθήκης).

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Μονεμβασίας & Σπάρτης, έχει τίτλο «Γιορτάζει η Παναγιά, γιορτάζει κι η Πατρίδα» και περιλαμβάνει ομιλία της κ. Σπυροπούλου Μερόπης, ομότιμης καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών,  με θέμα: «Ηρωίδες του 1821 χωρίς δάφνες». Επίσης, θα υπάρξει απόδοση ιστορικών δημοτικών τραγουδιών από τη χορωδία του Λυκείου Ελληνίδων Σπάρτης με συνοδεία παραδοσιακών μουσικών οργάνων. Συμμετέχει ο τραγουδιστής δημοτικών τραγουδιών Κυριάκος Στρίφας.

Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα