«Επίκαιρο, διαυγές και σαφώς ενωτικό το μήνυμα της Εθνεγερσίας»

Ευ Βαλιώτης για την Επέτειο της 25η Μαρτίου

Σάββατο, 23 Μάρτιος 2019 09:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Επίκαιρο, διαυγές και σαφώς ενωτικό το μήνυμα της Εθνεγερσίας»

«Η έναρξη της Επανάστασης του 1821, που τιμούμε ανήμερα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, σηματοδοτεί μια κορυφαία στιγμή στην πορεία του Έθνους, ένα ορόσημο παγκόσμιας και διαχρονικής ακτινοβολίας. Η Εθνική Επέτειος, είναι μια ημέρα μνήμης, δόξας και υπερηφάνειας για το σθένος, την τόλμη και τη δύναμη ψυχής, που επέδειξαν οι πρόγονοί μας. Πριν 198 χρόνια ξεκίνησαν με απαράμιλλη αποφασιστικότητα και αίσθημα αυτοθυσίας τον νυν υπέρ πάντων αγώνα, υπερασπιζόμενοι τις αξίες της αυτοδιάθεσης, ελευθερίας, ανεξαρτησίας και ισότητας, θεμελιώνοντας τη συγκρότηση ενός σύγχρονου κράτους» αναφέρει στο μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο ο δήμαρχος Σπάρτης κ. Βαγγέλης Βαλιώτης και προσθέτει τα εξής:

«Επίκαιρο, διαυγές και σαφώς ενωτικό το μήνυμα της Εθνεγερσίας μάς “υπογραμμίζει” ν’ αντλήσουμε διδάγματα από αυτήν, στην κατεύθυνση της υπεράσπισης της δημοκρατίας, της αξιοπρέπειας, της κοινωνικής αλληλεγγύης. Ο πρέπων φόρος τιμής προς τις θυσίες των προγόνων μας, συνίσταται στον αναστοχασμό και την περισυλλογή της μεγάλης ευθύνης, που απορρέει από το παράδειγμά τους και του ιερού χρέος, που έχουμε απέναντι στις επόμενες γενιές.

Ας εμπνεόμαστε εσαεί από τους αγώνες τους και με ομοψυχία, αισιοδοξία και ισχυρή θέληση να εργαζόμαστε για την επίτευξη εθνικής ανάκαμψης και προόδου».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα