Συλλυπητήρια από Τατούλη και Βαλιώτη για τον Θ. Γιαννακόπουλο

Παρασκευή, 22 Μάρτιος 2019 18:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συλλυπητήρια από Τατούλη και Βαλιώτη για τον Θ. Γιαννακόπουλο

Τατούλης: «Παράδειγμα αφοσίωσης
και συνέπειας στα ιδανικά που πρέσβευε»
Σε μήνυμά του για την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης σημειώνει τα εξής: «Με βαθύτατη οδύνη πληροφορήθηκα την απώλεια του Θανάση Γιαννακόπουλου, μιας σπουδαίας προσωπικότητας του επιχειρηματικού κόσμου και του αθλητισμού, όπου διέπρεψε και προσέφερε όσο λίγοι.

Υπήρξε παράδειγμα αφοσίωσης και συνέπειας στα ιδανικά που πρέσβευε και δίδαξε ήθος σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του. Τίμησε επίσης τη Λακωνική του καταγωγή καθώς το ενδιαφέρον του για την πατρώα του γη ήταν διαρκές και έντονο.

Εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Βαλιώτης: «Παράδειγμα ήθους
και μέλους μιας “δεμένης” οικογένειας»
Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σπάρτης Ευάγγελος Βαλιώτης αναφέρει: «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του συμπατριώτη μας, μεγάλου δωρητή της Τοπικής Κοινότητας Σελλασίας, Θανάση Γιαννακόπουλου.

Ήταν από τους πιο διακεκριμένους επιχειρηματίες της χώρας, παράδειγμα ήθους και μέλους μιας “δεμένης” οικογένειας, που άφησε το ξεχωριστό της αποτύπωμα στο χώρο του φαρμάκου.

Η διάδρασή του με τους εκλιπόντες αδελφούς του Παύλο και Κώστα, συνιστά υπόδειγμα καινοτόμου επιχειρηματικότητας και χρηστής συμπεριφοράς. Η ενασχόληση με τον αθλητισμό με πηγαίο και αυθόρμητο ενδιαφέρον, με τα πεπραγμένα του ποδοσφαιρικού και κυρίως του μπασκετικού Παναθηναϊκού, την ομάδα που τόσο αγάπησε, καταδεικνύουν έναν άνθρωπο που αφιερωνόταν με την ψυχή του σε ό,τι και αν καταπιανόταν. Ενέπνεε τον ανυπόκριτο σεβασμό και η επαγγελματική του διαδρομή τύγχανε καθολικής αποδοχής.

Η Σπάρτη και η Σελλασία, “έχασε” έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους υγιούς επιχειρηματικότητας, μα πάνω απ’ όλα ένα σπουδαίο άνθρωπο. Τα ειλικρινή και θερμά συλλυπητήριά μου στους οικείους του».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα