«Πράσινο» από Τατούλη για Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις της Μάνης

Σάββατο, 23 Μάρτιος 2019 11:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Πράσινο» από Τατούλη για Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις της Μάνης

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη εγκρίθηκε η στρατηγική Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων της Μάνης, συνολικού προϋπολογισμού 12 εκατομμυρίων ευρώ.

«Αντιμετωπίσαμε τη Μάνη ως ενιαίο χώρο κοινωνικά, οικονομικά και πολιτισμικά, υπερβαίνοντας τη διοικητική της διαίρεση σε Ανατολική και Δυτική και με το σχεδιασμό μας εξασφαλίσαμε ένα πρόγραμμα 12,1 εκατομμυρίων ευρώ που θα σηματοδοτήσει την προοπτική της για τη νέα εποχή» δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης και σημείωσε ότι «με το πρόγραμμα αυτό και σε αγαστή συνεργασία με τις Δημοτικές αρχές θα εξασφαλίσουμε την αναβάθμιση των δημόσιων αστικών χώρων σε μια ιδιαίτερη περιοχή της Πελοποννήσου. Παραμένουμε συνεπείς στην ευθύνη μας απέναντι στους πολίτες της Μάνης και της Πελοποννήσου και με τη σκληρή δουλειά μας δημιουργούμε συνεχώς νέα χρηματοδοτικά εργαλεία, παρά το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον της χώρας».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα