Ο έλεγχος «έβγαλε» ηρωίνη και άλλα λαβράκια στο Γύθειο (ΦΩΤΟ)

Συνελήφθησαν ένας άνδρας και μία γυναίκα

Τρίτη, 26 Μάρτιος 2019 14:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ο έλεγχος «έβγαλε» ηρωίνη και άλλα λαβράκια στο Γύθειο (ΦΩΤΟ)

Ένας 60χρονος άνδρας και μια 57χρονη γυναίκα συνελήφθησαν το μεσημέρι του Σαββάτου 23/3 στο Γύθειο, από αστυνομικούς του οικείου Αστυνομικού Τμήματος. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα βεγγαλικά και για την προστασία των αρχαιοτήτων και εν γένει της πολιτιστικής κληρονομιάς.  

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, εντόπισαν την 57χρονη να έχει στην κατοχή της ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους 42,2 γραμμαρίων, η οποία κατασχέθηκε. Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του 60χρονου και της 57χρονης, στο Γύθειο, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
- Τμήμα (λαιμός) αμφορέα, ύστερων ρωμαϊκών χρόνων
- 4 κροτίδες
- 3 δισκία που εμπίπτουν στη νομοθεσία για τα ναρκωτικά και
- 2 κινητά τηλέφωνα ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων

Το παραπάνω τμήμα αμφορέα αφού επιδείχθηκε σε αρχαιολόγο κρίθηκε ότι εμπίπτει στις προστατευτικές διατάξεις της νομοθεσίας «για την Προστασία των Αρχαιοτήτων και εν γένει της Πολιτιστικής Κληρονομιάς» και θα αποσταλεί στην αρμόδια υπηρεσία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Γυθείου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Γυθείου.

Τον «τσάκωσαν» στο Γύθειο
με ένταλμα για ληστεία
Εξάλλου, το πρωί του Σαββάτου (23/3) συνελήφθη στο Γύθειο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Γυθείου, ένας 41χρονος Έλληνας, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Αθηνών για ληστεία.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti