16 συλλήψεις σε επιδρομή της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Εξιχνιάστηκε υπόθεση απάτης στη Σπάρτη

Τρίτη, 02 Απρίλιος 2019 08:14 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
16 συλλήψεις σε επιδρομή της ΕΛΑΣ στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (29/4) εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Η επιχείρηση οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε 578 άτομα, εκ των οποίων τα 417 ήταν ημεδαποί και τα 161 αλλοδαποί, καθώς και σε 426 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 73 άτομα, από τα οποία 48 ήταν ημεδαποί και 25 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 49 άτομα.

Πιο συγκεκριμένα στη Λακωνία συνελήφθησαν 16 άτομα και ειδικότερα: Μία ημεδαπή για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας, τρεις ημεδαποί για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ένας ημεδαπός για καταδικαστικό έγγραφο, δύο ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς και εννέα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξιχνιάστηκε ακόμα:
- Από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης, μία περίπτωση απάτης σε βάρος μιας γυναίκας που είχε γίνει στις 21/3/2019 στη Σπάρτη. Για την υπόθεση αυτή σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 45χρονου, ενώ περιλαμβάνει και άγνωστη συνεργό του.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά 213 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti