350.000 ευρώ για την αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου Νεάπολης

Ευχαριστίες Τριχείλη σε Δέδε

Τρίτη, 09 Απρίλιος 2019 07:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
350.000 ευρώ για την αποκατάσταση του παραλιακού μετώπου Νεάπολης

Έκτακτη χρηματοδότηση ύψους 350.000 έλαβε ο Δήμος Μονεμβασίας από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, προκειμένου να εκτελεστούν εργασίες ανακατασκευής του παράκτιου τοιχίου στην παραλιακή ζώνη της Δημοτικής Κοινότητας Νεάπολης. Επισημαίνεται ότι η κατάρρευση του τοιχίου διαδραματίστηκε κατά τη διάρκεια της θεομηνίας «Ζορμπάς», που σημειώθηκε στις 29-30 Σεπτεμβρίου 2018.

Για τον λόγο αυτό, ο δήμαρχος Μονεμβασίας κ. Ηρακλής Τριχείλης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον κ. Γεώργιο Δέδε, γεν. γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Κύριε Γενικέ,

Σας ευχαριστούμε για την έκτακτη χρηματοδότηση των 350.000,00 €, προκειμένου να ανακατασκευασθεί το παράκτιο τοιχίο στην παραλιακή ζώνη της Δ.Κ. Νεάπολης, μετά την κατάρρευση που υπέστη κατά τη διάρκεια της θεομηνίας της από 29-30 Σεπτεμβρίου 2018 (Ζορμπάς)».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα