Αναβλήθηκε το debate των υποψηφίων δημάρχων Σπάρτης στο Ionian

Η ανακοίνωση του σταθμού

Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2019 17:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναβλήθηκε το debate των υποψηφίων δημάρχων Σπάρτης στο Ionian

Σε νέα ημερομηνία θα διεξαχθεί το debate των υποψηφίων δημάρχων Σπάρτης στο Ionian channel, καθώς δύο επικεφαλής συνδυασμών δήλωσαν αδυναμία να συμμετάσχουν στη συζήτηση που είχε προγραμματιστεί την περασμένη Πέμπτη (18/4).

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού έχει ως εξής:

«Πριν από λίγες ημέρες το Ionian Tv απηύθυνε πρόσκληση για διεξαγωγή ελεύθερης ανοιχτής τηλεοπτικής συζήτησης (Debate) μεταξύ των υποψηφίων δημάρχων της Σπάρτης και επιλεγμένων δημοσιογράφων - εκπροσώπων ΜΜΕ της Λακωνίας (μεταξύ των οποίων ο Λακωνικός Τύπος και η ιστοσελίδα lakonikos.gr). Στόχος ήταν να δοθεί η δυνατότητα σε τηλεθεατές, ακροατές και αναγνώστες πολίτες του Δήμου Σπάρτης να έχουν μια σφαιρική και αντικειμενική εκτίμηση των στόχων και των προγραμμάτων του συνόλου των υποψηφίων.

Όλοι οι υποψήφιοι έδειξαν κατ’ αρχάς θετικοί στην υλοποίηση της συγκεκριμένης τηλεοπτικής παραγωγής, ωστόσο ορισμένες δυσκολίες και συγκυρίες που ανέκυψαν και έχουν να κάνουν με την διαθεσιμότητα κάποιων εκ των υποψηφίων, δεν επέτρεψαν την πραγμάτωσή του τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Συγκεκριμένα, οι κκ Ευάγγελος Βαλιώτης και Αλέκος Βουνάσης αποδέχτηκαν πλήρως την πρόταση του σταθμού μας, ο κ. Σταύρος Αργειτάκος έθεσε κάποιους προσωπικούς προβληματισμούς που αφορούν τον τρόπο και χρόνο διεξαγωγής, αλλά αφήνοντας ανοιχτή την υπόσχεση να συμμετάσχει, και ο κ. Πέτρος Δούκας γνωστοποίησε ότι δεν ήταν εφικτό να παρευρεθεί τη συγκεκριμένη ημερομηνία λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Έτσι, για λόγους αντικειμενικής και σφαιρικής ενημέρωσης των τηλεθεατών, το Ionian Tv έκρινε σκόπιμη την αναβολή της διεξαγωγής του Debate και τη μεταφορά του στις 10 Μαΐου 2019, οπότε και θα μεταδοθεί σε απευθείας μετάδοση μέσα από τη συχνότητα του σταθμού μας.

Ευχαριστούμε πολύ τα λακωνικά ΜΜΕ που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα του Ionian Tv και δίνουμε ραντεβού τόσο με τους υποψηφίους όσο και με τους δημότες του Δήμου για τις 10 Μαΐου 2019».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα