Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Π. Ανδρεάκου (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 23 Απρίλιος 2019 06:36 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου δημάρχου Π. Ανδρεάκου (ΦΩΤΟ)

Μήνυμα για «Μια νέα ισχυρή εντολή συνέχειας του έργου και της αλήθειας που αλλάζουν και αναβαθμίζουν την Μάνη» έστειλε ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης και εκ νέου υποψήφιος Πέτρος Ν. Ανδρεάκος μαζί με πλήθος κόσμου που συμμετείχε στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του δημοτικού συνδυασμού «Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α» Μανιάτικος Προοδευτικός Συνδυασμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
 
Στη συγκέντρωση έγινε παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων και της Κοινότητας Γυθείου του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας: «Η παρουσία σας είναι δικαίωση της πορείας μας. Γεμίζει όλους εμάς τους υποψήφιους του συνδυασμού, τους συνεργάτες μου αλλά και εμένα προσωπικά,  δύναμη, αποφασιστικότητα ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας και την επόμενη τετραετία, για το αύριο αυτού του Δήμου που εκτείνεται από την Παναγία τη Γιάτρισσα  ως το Ταίναρο, με έδρα το πανέμορφο Γύθειο. Να συνεχίσουμε για το μέλλον των παιδιών μας αλλά και τις προσδοκίες όλων μας».
 
Στη συνέχεια υποστήριξε ότι ο σχεδιασμός για την περίοδο 2019-2023 θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο «το χάρτη» του Δήμου και τη φυσιογνωμία της πόλης με έργα ώριμα, μελετημένα, σχεδιασμένα και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση.

«Είμαστε μια ομάδα δυνατή. Είμαστε έτοιμοι για την νέα μεγάλη νίκη. Έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε. Μαζί πετύχαμε πολλά! Μαζί συνεχίζουμε!», ήταν η χαρακτηριστική φράση με την οποία έκλεισε την ομιλία του ο Πέτρος Ν. Ανδρεάκος, μέσα σε παρατεταμένο χειροκρότημα.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα