Σύνθημα ενότητας και νίκης στην «πρώτη» του συνδυασμού Βαλιώτη

Δήμαρχος: «Διευρύνουμε το ψηφοδέλτιο προς εκπλήρωση του οράματος μας»

Τρίτη, 23 Απρίλιος 2019 15:24 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σύνθημα ενότητας και νίκης στην «πρώτη» του συνδυασμού Βαλιώτη

Η πρώτη, μεγάλη συνάντηση του συνδυασμού «Δημοτική Ενωτική Κίνηση Σπάρτης» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Σπάρτης κ. Βαγγέλη Βαλιώτη πραγματοποιήθηκε τη Μ.  Δευτέρα 22/4.

Στο κατάμεστο προεκλογικό κέντρο της παράταξης (επί της οδού Ευαγγελιστρίας πλησίον της κεντρικής πλατείας) έδωσαν το «παρών» περίπου 150 άτομα, που θα δώσουν τη μάχη στο πλάι του Βαγγέλη Βαλιώτη, μέσα από τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του συνδυασμού. Μεταξύ άλλων, το «παρών» έδωσαν κορυφαία στελέχη της παράταξης όπως ο Δημήτρης Αποστολάκος, οι Παναγιώτης και Σταύρος Αργυρόπουλος, ο Νίκος Φλώρος, ο Χρήστος Π. Πλειώτας, ο Γιώργος Κονίδης, η Γεωργία Γαλανοπούλου, ο επικεφαλής της «ΑΝΑΣΑ» Παναγιώτης Κουμουνδούρος, ο Μιχάλης Καλομοίρης και άλλοι.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν τα έργα της δημοτικής αρχής, βασικές αρχές του προγράμματος και δόθηκε το σύνθημα της νίκης.

Ο δήμαρχος Σπάρτης Βαγγέλης Βαλιώτης ζήτησε από τους παρισταμένους ηπιότητα και επιχειρήματα στον προεκλογικό τους λόγο και αγώνα για την περαιτέρω βελτίωση του Δήμου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Πριν από πέντε χρόνια ξεκινήσαμε μαζί με τους περισσότερους από εσάς και στις 26 Μαΐου συνεχίζουμε μαζί, διευρύνοντας το ψηφοδέλτιο νίκης με όλους εσάς, που δίνετε σήμερα το ηχηρό παρόν, προς την εκπλήρωση των στόχων και του οράματός μας για ένα Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και των δημοτών του».

Από τα αξιοσημείωτα της εκδήλωσης, ήταν η παρουσία 50 νέων ανθρώπων, που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές, στέλνοντας μήνυμα ουσιαστικής ανανέωσης του συνδυασμού.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα