Αποζημιώσεις σε πληγέντες παραγωγούς για την πυρκαγιά του 2015 στα Βάτικα

Καταβλήθηκαν από τον ΕΛΓΑ

Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019 08:17 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποζημιώσεις σε πληγέντες παραγωγούς για την πυρκαγιά του 2015 στα Βάτικα

Μια ευχάριστη εξέλιξη για τους πληγέντες παραγωγούς της ΔΕ Βοιών -και συγκεκριμένα για τους παραγωγούς των ΤΚ Αγίου Νικολάου, Κάμπου, Λαχίου, Μεσοχωρίου και ΔΚ Νεάπολης- που η εκμετάλλευσή τους  είχε υποστεί ζημιά από την πυρκαγιά της 17ης Ιουλίου 2015, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Μονεμβασίας Ηρακλής Τριχείλης.

Ειδικότερα, με τη συνέργεια των πρωτοβουλιών και ενεργειών του Δήμου, ο ΕΛΓΑ κατέβαλε τις αποζημιώσεις στους δικαιούχους παραγωγούς του προγράμματος Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων  «Πυρκαγιές 2014-2015» που είχαν ολοκληρώσει την αποκατάσταση των ζημιών  στο φυτικό κεφάλαιο στις πληγείσες γεωργικές τους εκμεταλλεύσεις.

«Θέλω να επαινέσω όλους τους υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΛΓΑ και του Δήμου που συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση αυτής της προσπάθειας» αναφέρει ο κ. Τριχείλης.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα