Η διαδρομή του Επιταφίου του ΙΝ Αγ. Σπυρίδωνος Σπάρτης

Πέμπτη, 25 Απρίλιος 2019 16:46 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Η διαδρομή του Επιταφίου του ΙΝ Αγ. Σπυρίδωνος Σπάρτης

Η περιφορά του Επιταφίου του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος, την Μ. Παρασκευή 26/4, θα αρχίσει στις 9:00 μμ και θα ακολουθήσει την εξής διαδρομή: Ιερός Ναός - Τριακοσίων -  Αρχιδάμου - Όδος των 118 - Κων/νου Παλαιολόγου - κεντρική πλατεία Σπάρτης για την συνάντηση των επιταφίων των ενορίων της πόλης Σπάρτης - Λυκούργου - Ορθίας Αρτέμιδος-ιερός ναός.

Σε ανακοίνωσή της «Παρακαλούνται οι ευλαβείς κάτοικοι των οδών αυτών, να υποδεχθούν με την πρέπουσα τιμή τον Ιερό Επιτάφιο, με φωταγωγημένα τα σπίτια τους, αναμμένα κεριά και θυμιάματα. Κάθε χρόνο ο επιτάφιος της ενορίας μας διέρχεται διαφορετικές περιοχές με σκοπό να ευλογηθούν από την παρουσία του Κυρίου μας όλες οι γειτονιές των ενοριτών μας.

Ευχόμαστε η χάρις του Σταυρωθέντος και Αναστάντος Κυρίου μας Ιησού Χριστού να είναι στα σπίτια και στις καρδιές όλων μας».

epitafios agioy spyridwnos

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και 
όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα