Εκδηλώσεις στη Σπάρτη για την επέτειο Γενοκτονίας των Ποντίων

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 08:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδηλώσεις στη Σπάρτη για την επέτειο Γενοκτονίας των Ποντίων

Την Κυριακή 19 Μαΐου, ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, θα γίνουν στη Σπάρτη: Σημαιοστολισμός δημοσίων, δημοτικών, ιδιωτικών καταστημάτων, καταστημάτων Νομικών Προσώπων Δημοσίου και Ιδιωτικού Δικαίου και κατοικιών, από τις 8 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου της 19ης Μαΐου. Επίσης, θα πραγματοποιηθεί φωταγώγηση όλων των δημόσιων και ιδιωτικών καταστημάτων της πόλης, από τη δύση του ηλίου της 19ης Μαΐου μέχρι της πρωινές ώρες της επομένης.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων
09.55: Τέλος προσέλευσης των επισήμων στο Μητροπολιτικό Ναό.
10.00: Επιμνημόσυνη δέηση στο Μητροπολιτικό Ναό.  Μετά το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης θα γίνει ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και θα ακολουθήσει ομιλία από τον πρόεδρο του συλλόγου Ποντίων νομού Λακωνίας «Ο ΠΟΝΤΟΣ», κ. Χρήστο Αθανασιάδη.
10.30: Τέλος προσέλευσης επισήμων στο κενοτάφιο του Λεωνίδα. Επιμνημόσυνη δέηση.
Προσευχή από τη φιλαρμονική του Δήμου Σπάρτης. Κατάθεση στεφάνων. Τήρηση ενός λεπτού σιγής προς τιμή και μνήμη των νεκρών. Εθνικός Ύμνος.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα