Διήμερο ενημερωτικών δράσεων για τον σακχαρώδη διαβήτη στη Σπάρτη

Πέμπτη, 16 Μάιος 2019 14:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διήμερο ενημερωτικών δράσεων για τον σακχαρώδη διαβήτη στη Σπάρτη

Στο πλαίσιο προγραμματισμού των δράσεων της στον πληθυσμό ευθύνης της, η 1η Τοπική Ομάδα Υγείας Σπάρτης (ΤΟΜΥ), σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Γ.Ν. Σπάρτης & τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Νομού Λακωνίας, διοργανώνει διήμερο δράσεων για τον σακχαρώδη διαβήτη.

Πρόγραμμα

- Τρίτη 21/5 (09:00 – 13:00)
 «Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τον σακχαρώδη διαβήτη» η οποία  θα πραγματοποιηθεί την στην 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης με ενημερωτικό περίπτερο (Όθωνος Αμαλίας 93).
  Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και θα διανεμηθούν ενημερωτικά φυλλάδια.

- Τετάρτη 22/5 (18:00 – 20:00)
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Σακχαρώδη Διαβήτη» η οποία  θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σπάρτης (Λυκούργου 135).

Εισηγητές: Γεωργαντάς Π. – παθολόγος/διαβητολόγος & Μπουφίδης Π. – παθολόγος/ διαβητολόγος από τη Νοσηλευτική Μονάδα Σπάρτης, Μητρούση Σ. – ψυχολόγος/ ψυχοθεραπεύτρια από τη Νοσηλευτική Μονάδα Τρίπολης, Βασιλάκος Η. – επισκέπτης Υγείας από την 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης.

Είσοδος ελεύθερη.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα