Έλεγχοι και προσαγωγές στην Πελοπόννησο

Είκοσι συλλήψεις στη Λακωνία

Τρίτη, 21 Μάιος 2019 19:58 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Έλεγχοι και προσαγωγές στην Πελοπόννησο

Πάνω από 800 ελέγχους, 80 προσαγωγές και 60 συλλήψεις πραγματοποίησαν στην περιφέρεια αστυνομικοί της ΓΑΔ Πελοποννήσου από τις 2 έως τις 16 Μαΐου, κατά τη διάρκεια αστυνομικών επιχειρήσεων στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 622 οχήματα και βεβαιώθηκαν 256 παραβάσεις, ενώ εξιχνιάστηκε και μια περίπτωση απάτης στην Αργολίδα.

Συγκεκριμένα στη Λακωνία χειροπέδες φόρεσαν ένας Έλληνας για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα, δύο αλλοδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, τρείς Έλληνες για καταδικαστικά έγγραφα και ένας για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, καθώς και 13 αλλοδαποί οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης στην Αργολίδα, 306,9 γραμμάρια κάνναβης, 5 δενδρύλλια, κυνηγετικό όπλο και προϊόντα παραεμπορίου στη Λακωνία και 54,5 γραμμάρια κάνναβης, μία σύριγγα με εναιώρημα ηρωίνης, 0,8 γραμμαρίων στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, εισαγγελείς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα