Με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας τα Γραφεία Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων

Ενόψει εκλογών

Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 14:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Με διευρυμένο ωράριο λειτουργίας τα Γραφεία Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων

Πέραν του καθορισμένου ωραρίου θα λειτουργήσουν τα Γραφεία Ταυτοτήτων και τα Γραφεία Διαβατηρίων των αστυνομικών υπηρεσιών σε όλη τη χώρα, προκειμένου να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι πολίτες ενόψει των επικείμενων Περιφερειακών και Δημοτικών Εκλογών, καθώς και για την ανάδειξη μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Συγκεκριμένα:


Γραφεία Ταυτοτήτων

- Σάββατο 25 Μαΐου και  1 Ιουνίου, κατά τις ώρες 08.00 έως 18.00
- Κυριακή 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00

Γραφεία Διαβατηρίων (για την παράδοση διαβατηρίων που δεν έχουν παραληφθεί από τους δικαιούχους)
- Σάββατο 25 Μαΐου και 1 Ιουνίου, κατά τις ώρες 07.30 έως 18.00
- Κυριακή 26 Μαΐου και 2 Ιουνίου, κατά τις ώρες 07.00 έως 19.00

Επισημαίνεται ότι σε περιπτώσεις αρχικής έκδοσης - αντικατάστασης δελτίων ταυτότητας, αυτό θα εκδίδεται άμεσα, ακόμα και την ημέρα της ψηφοφορίας, εφόσον προσκομισθούν αυτοπροσώπως από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο, όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά και διευκρινιστικές λεπτομέρειες σχετικά με την έκδοση Δελτίων Ταυτότητας, από τα Γραφεία Ταυτοτήτων, μπορούν οι πολίτες να αναζητήσουν στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας www.hellenicpolice.gr / Οδηγός του Πολίτη – Δικαιολογητικά.

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας επίσης είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των κατά τόπους Γραφείων Ταυτοτήτων των Υπηρεσιών Ασφαλείας της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα