Ενημερώθηκαν και εξετάστηκαν για τον σακχαρώδη διαβήτη

Σήμερα ημερίδα στη Βιβλιοθήκη Σπάρτης

Τετάρτη, 22 Μάιος 2019 14:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημερώθηκαν και εξετάστηκαν για τον σακχαρώδη διαβήτη

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (21/5) η δράση για τον σακχαρώδη διαβήτη στην 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Σπάρτης. Διενεργήθηκαν δωρεάν μετρήσεις σακχάρου και διανομή ενημερωτικού υλικού, ενώ απαντήθηκαν απορίες και δόθηκαν χρήσιμες συμβουλές  από τους επαγγελματίες υγείας της δομής. Περιστατικά με αυξημένες μετρήσεις παραπέμφθηκαν για περαιτέρω έλεγχο.

 Σήμερα Τετάρτη 22/5 και ώρα 6:00 μμ, στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης (Λυκούργου 135), θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Νεότερα Δεδομένα στην Πρόληψη και Αντιμετώπιση του Σακχαρώδη διαβήτη» με κεντρικούς ομιλητές τους διαβητολόγους του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης κ. Π. Γεωργαντά και κ. Π. Μπουφίδη, την ψυχολόγο κ.  Σ. Μητρούση  από το Γενικό Νοσοκομείο Τρίπολης και τον επισκέπτη υγείας κ. Η.  Βασιλάκο από την 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης. Σημειώνεται ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το διήμερο δράσεων διοργανώνει η 1η ΤΟΜΥ Σπάρτης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Φίλων Γ.Ν. Σπάρτης & τον Σύλλογο Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη Νομού Λακωνίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα