«Ευχαριστώ» του Ι. Μπελεγρή για την επανεκλογή του στο συμβούλιο της ΤΚ Γυθείου

Τρίτη, 11 Ιούνιος 2019 17:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Ευχαριστώ» του Ι. Μπελεγρή για την επανεκλογή του στο συμβούλιο της ΤΚ Γυθείου

Τις ευχαριστίες του απευθύνει ο κ. Ιωάννης Μπελεγρής για την επανεκλογή του στο συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας Γυθείου του Δήμου Αν. Μάνης.

Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

«Μετά την επανεκλογή μου στο Τοπικό Συμβούλιο της  Τοπικής Κοινότητας Γυθείου νιώθω πραγματικά την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια όλες τις συνδημότισσες και τους συνδημότες της Τοπικής Κοινότητας Γυθείου.

Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω τις φίλες και τους φίλους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και την ψήφο τους, στις πρόσφατες εκλογές και με οδήγησαν στη τρίτη συνεχόμενη θητεία μου καθώς και αυτούς που τίμησαν με την ψήφο τους, τον Ανεξάρτητο Συνδυασμό μας, «ΓΥΘΕΙΟ Η ΖΩΗ ΜΑΣ».

Η αγάπη και η εμπιστοσύνη των συνδημοτών μου που δείξανε στο πρόσωπό μου,  καθώς και η ανταπόκριση τους στην προσπάθειά μου αυτά τα χρόνια, μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να αγωνίζομαι και δικαιώνει την πεποίθησή μου, ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις στα προβλήματα του τόπου μας.

Συνδημότισσες και Συνδημότες, θέλω να γνωρίζετε ότι θα είμαι «ΠΑΡΩΝ» στην Τοπική Κοινότητα Γυθείου. Γιατί η καθημερινότητά μας πρέπει να γίνει καλύτερη. Γιατί οι προτάσεις του προγράμματός μας πρέπει να γίνουν πράξεις. Γιατί «ΓΥΘΕΙΟ Η ΖΩΗ ΜΑΣ».

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και τους φίλους μου για την αγάπη και την πολύτιμη στήριξή τους, σ’ αυτή την μεγάλη και επίπονη  προσπάθειά μου.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιούς μου του Ανεξάρτητου Συνδυασμούμας, «ΓΥΘΕΙΟ Η ΖΩΗ ΜΑΣ» για τον αξιοπρεπή και τίμιο αγώνα που δώσαμε.

Με εκτίμηση, σεβασμό και αγάπη για τον τόπο μας
Πρόεδρος Δ.Κ. Γυθείου και νεοεκλεγείς Τοπικός Σύμβουλος Τ.Κ. Γυθείου
Ιωάννης Μπελεγρής»

Eνημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα