Εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Λακωνία η Φ. Πατριανάκου!

Η επίσημη λίστα των υποψήφιων βουλευτών

Τρίτη, 18 Ιούνιος 2019 14:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτός ψηφοδελτίου της ΝΔ στη Λακωνία η Φ. Πατριανάκου!

Τα ονόματα όλων των υποψηφίων βουλευτών της ανακοίνωσε επίσημα το μεσημέρι της Τρίτης (18/6) η Νέα Δημοκρατία, σχεδόν τρεις εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Στο ψηφοδέλτιο του νομού Λακωνίας υπήρξε η έκπληξη της τελευταίας στιγμής, καθώς μεταξύ των υποψηφιοτήτων δεν βρίσκεται τελικά το όνομα της πρώην βουλευτή Φεβρωνίας Πατριανάκου, που σταθερά στελέχωνε το ψηφοδέλτιο του κόμματος τα τελευταία χρόνια. Στη λίστα της Λακωνίας, το επιτελείο της ΝΔ προτίμησε τη δικηγόρο Βερονίκη Λέκκα, η οποία ήταν υποψήφια βουλευτής και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στον νομό.

Αναλυτικά τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ:
- Αθανάσιος Δαβάκης (δικηγόρος)
-  Ευαγγελία Κοντοσταθάκου (οικονομολόγος)
- Ιωάννης Κουλιζάκος (επιχειρηματίας)
- Νεοκλής Κρητικός (ιατρός-χειρουργός)
- Βερονίκη Λέκκα (δικηγόρος)

Σημειώνεται ότι έξι στους δέκα υποψηφίους της Νέας Δημοκρατίας είναι νέα πρόσωπα που δεν έχουν ποτέ στο παρελθόν εμπλακεί στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα είναι η πρώτη φορά που θα διεκδικήσουν την ψήφο των Ελλήνων σε εθνικές εκλογές. Στην πράξη, μάλιστα, η ανανέωση αυτή είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή. Και αυτό γιατί αν εξαιρεθούν οι 78 σημερινοί βουλευτές της ΝΔ που διεκδικούν την επανεκλογή τους, από τους 341 «υπολοίπους» υποψηφίους, οι 243 -δηλαδή το 72%- δεν είχε ποτέ στο παρελθόν διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών για το εθνικό κοινοβούλιο.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα