Ν. Κρητικός: «Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη»

Τετάρτη, 19 Ιούνιος 2019 14:00 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ν. Κρητικός: «Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη»

Ο ιατρός-χειρουργός Νεοκλής Κρητικός είναι ένα από τα νέα ονόματα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Λακωνία ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου. Η φημολογία για την υποψηφιότητα του γνωστού ιατρού ήταν έντονη τους τελευταίους μήνες και επισφραγίστηκε με την τελική επιλογή του από το επιτελείο της ΝΔ. Ο Ν. Κρητικός, με άριστη επιστημονική κατάρτιση και επαγγελματική καταξίωση, αποτελεί ένα ιδιαίτερα δημοφιλές πρόσωπο στη λακωνική κοινωνία, σηματοδοτώντας παράλληλα την ανανέωση που επιδιώκει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.  

Η πρώτη αντίδραση του Ν. Κρητικού μετά την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου ήταν η εξής: «Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη για την συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας και για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου. Θα αγωνιστούμε όλοι μαζί για την μεγάλη ΝΙΚΗ!»

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα