Εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ με Ανδρουλάκη-Γρηγοράκο στη Σκάλα

Πέμπτη, 20 Ιούνιος 2019 19:08 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκδήλωση του ΚΙΝΑΛ με Ανδρουλάκη-Γρηγοράκο στη Σκάλα

Προεκλογική εκδήλωση οργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής Λακωνίας, την Παρασκευή 21/6 και ώρα 8:00 μμ στο κέντρο «ΕΡΑΤΩ», (ΕΟ Σκάλας – Βλαχιώτη).

Ομιλητές θα είναι ο ευρωβουλευτής των Σοσιαλιστών & Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Νίκος  Ανδρουλάκης και ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας με το Κίνημα Αλλαγής, Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμό και οι υπόλοιποι υποψήφιοι βουλευτές Λακωνίας με το Κίνημα Αλλαγής: Βάσω Μανάκου – Γούσγουλα, Γεωργία Κακάβα, Γιώργος Μουζόπουλος, Νίκος Σπανάκος.

«Καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι του Κινήματος Αλλαγής της Λακωνίας, ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 7ης Ιουλίου, να συμμετάσχουν μαζικά και ενεργά στην εκδήλωση», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti