Γρηγοράκος: «Θα βάλω πλάτη να μην φύγει η Νοσηλευτική»

Τι είπε για την υποψηφιότητά του

Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019 12:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Γρηγοράκος: «Θα βάλω πλάτη να μην φύγει η Νοσηλευτική»

«Ο λακωνικός λαός δεν πρέπει να συγχωρέσει αυτό που έγινε στη Σπάρτη με το τμήμα Νοσηλευτικής. Έχω υποσχεθεί ότι αν στις 8 Ιουλίου είμαι βουλευτής, θα “βάλω πλάτη” να μην φύγει η Νοσηλευτική από την Σπάρτη», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Αντέννα Νότιας Ελλάδας, ενώ πρόσθεσε τα εξής: «Αυτό το “έγκλημα” ο ΣΥΡΙΖΑ θα το πληρώσει. Ζητάω βέβαια και από τη Νέα Δημοκρατία να υποσχεθεί ότι το συγκεκριμένο τμήμα, που είναι παραγωγικό και αποτελεσματικό, δεν θα μεταφερθεί στην Τρίπολη. Οι Λάκωνες δεν πρέπει να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ, γιατί καλλιέργησε τη μισαλλοδοξία, την εχθροπάθεια, τον φθόνο, ακόμη και το ταξικό μίσος. Το μήνυμα “Ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” τους ενέπνευσε και τους εμπνέει ακόμη και τώρα, για να χρησιμοποιήσουν όλα τα μέσα προκειμένου να πετύχουν ευτελείς στόχους. Αυτά πρέπει να τελειώσουν προκειμένου η χώρα να πάει μπροστά. Ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τα ασύστολα ψέματα και τις υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, απέδειξε ότι το αποκαλούμενο ηθικό του πλεονέκτημα ήταν η πιο μεγάλη απάτη».

«Δύσκολη η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου»
Για την προσπάθεια επανεκλογής του ο κ. Γρηγοράκος επεσήμανε: «Τα χρόνια στην πολιτική έχουν πάντα ένα τέλος. Αρκεί να φύγει κανείς με αξιοπρέπεια και με ψηλά το κεφάλι. Προσωπικά θεωρώ ότι έχω ακόμα περιθώρια, αν και αυτή η εκλογική αναμέτρηση θα είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Τα δεδομένα είναι διαφορετικά, η πολιτική δεν είναι μια στατική υπόθεση. Η Νέα Δημοκρατία έχει δώσει τα πρώτα δείγματα της δυναμικής της στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ωστόσο, το Κίνημα Αλλαγής διατήρησε έναν σημαντικό αριθμό δημάρχων σε όλη την επικράτεια, ενώ στην περίπτωση του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώθηκε η κατάρρευσή του τόσο πανελλαδικά όσο και στον νομό Λακωνίας. Σε ό,τι με αφορά, σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση στη Λακωνία προσπαθώ να αυξήσω τα ποσοστά που πήρε το Κίνημα Αλλαγής στις ευρωεκλογές».

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti