Πρώτο βήμα για αθλητικό κέντρο Σπαρτιατικού και Νεάπολη-Μονεμβασιά

Παρασκευή, 21 Ιούνιος 2019 13:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πρώτο βήμα για αθλητικό κέντρο Σπαρτιατικού και Νεάπολη-Μονεμβασιά

Πληθώρα πολύ σημαντικών έργων σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Πελοποννήσου εξασφαλίστηκαν με τις αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου, την  Τετάρτη 19 Ιουνίου, μετά από τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης.

Συγκεκριμένα, στη Λακωνία εντάχθηκε το μεγάλο έργο της μελέτης ολοκλήρωσης της σύνδεσης του δρόμου Βελιές – Νεάπολη με τον δρόμο Μονεμβασιά – Ελληνικό – Νεάπολη μέσω Αγίου Φωκά – Τμήμα Μονεμβασιά – Άγιος Φωκάς, προϋπολογισμού 1 εκατομμυρίου ευρώ περίπου, καθώς και η μελέτη του αθλητικού κέντρου του Σπαρτιατικού Γυμναστικού Συλλόγου.

«Το έργο μας παραμένει καθολικό σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες και σε όλα τα επίπεδα. Συνεχίζουμε να εξασφαλίζουμε χρηματοδοτήσεις και έργα που συνεχώς βελτιώνουν τη ζωή των Πελοποννησίων πολιτών και δημιουργούν τις προϋποθέσεις ανάπτυξης της περιφερειακής μας οικονομίας» δήλωσε ο κ. Τατούλης κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα