Πολύωρες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δ. Ευρώτα

Την Κυριακή και τη Δευτέρα

Σάββατο, 22 Ιούνιος 2019 09:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Πολύωρες διακοπές ρεύματος σε περιοχές του Δ. Ευρώτα

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 23 και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου σε περιοχές του Δ. Ευρώτα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ενημέρωση της ΔΕΔΔΗΕ, η διακοπή ρεύματος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23/6, από τις 8:00 το πρωί έως τη 1:00 το μεσημέρι, στις παρακάτω δημοτικές και τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα: Άγιος Γεώργιος, Περιστέρι, Φιλίσι, Γράμμουσα, Μυρτιά και περιοχή Ψυρρή της Σκάλας.

Τη Δευτέρα 24/6, διακοπή θα σημειωθεί από τις 8:00 πμ έως τη 1:00 μμ στη Δημοτική Κοινότητα Σκάλας και στις παρακάτω τοπικές κοινότητες του Δήμου Ευρώτα: Άγιος Γεώργιος, Περιστέρι, Φιλίσι, Γράμμουσα, Μυρτιά, Άγιοι Ταξιάρχες, Αστέρι, Έλος και Λεήμονας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα