Εορτασμός της Ημέρας Αποστράτων της Αστυνομίας στη Σπάρτη

Σάββατο, 22 Ιούνιος 2019 10:28 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εορτασμός της Ημέρας Αποστράτων της Αστυνομίας στη Σπάρτη

Την Κυριακή των Αγίων Πάντων 23/6 θα εορταστεί πανελλαδικά, η καθιερωμένη Ημέρα τιμής των Αποστράτων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στις έδρες των νομών της Περιφέρειας Πελοποννήσου, μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, θα ακολουθήσει δέηση υπέρ των αποστράτων αστυνομικών και στη συνέχεια θα αναγνωστεί η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στη Λακωνία, ο εορτασμός θα λάβει χώρα στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Σπάρτη.

Στις εκδηλώσεις έχουν κληθεί να παραστούν εκπρόσωποι των θρησκευτικών, πολιτικών, δικαστικών και στρατιωτικών Αρχών των περιφερειακών ενοτήτων, τα ΔΣ των  συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού, εκπρόσωποι του επιστημονικού – επαγγελματικού κόσμου, για να τιμήσουν με την παρουσία τους, τους αποστράτους της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα