Ευχαριστήριο της ΧΑ Μάνης

«Ο αγώνας συνεχίζεται»

Πέμπτη, 11 Ιούλιος 2019 13:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ευχαριστήριο της ΧΑ Μάνης

Με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου, η Τοπική Οργάνωση Μάνης της Χρυσής Αυγής απευθύνει το εξής ευχαριστήριο μήνυμα, εκ μέρους του γραμματέα της Β. Μποτουράκου:

«Θα ήθελα να εκφράσω εκ μέρους όλων των υποψηφίων βουλευτών Λακωνίας της Χρυσής Αυγής ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους 1.927 Λάκωνες και Λάκαινες που παρέμειναν πιστοί, μας εμπιστεύτηκαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους καθώς επίσης και σε  όλους τους Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, που  έδωσαν ένα τιτάνιο και άνισο αγώνα κυριολεκτικά εναντίον όλων μέσα σε καθεστώς αποκλεισμού, μέσα σε ένα πολιτικό περιβάλλον απόλυτα εχθρικό και κατορθώσαμε να σταθούν στο πλευρό μας 165.709 Έλληνες και Ελληνίδες πανελλαδικά!

Πιστοί στην Σημαία και την Ιδέα, έναν αγώνα ενάντια σε ένα ολόκληρο καθεστώς, αλλά και στην πέμπτη φάλαγγα των ψευτοπατριωτών, οι οποίοι μας πολέμησαν με διαβολές, συκοφαντίες, ψευδολογίες μέχρι την τελευταία στιγμή.

Όλοι αυτοί οι δήθεν εθνικιστές και πατριώτες προκύπτει αβίαστα από το αποτέλεσμα των εκλογών ότι δεν ψήφισαν ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά ακολούθησαν πιστά και πολλοί από αυτούς αμειβόμενοι πλουσιοπάροχα την Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για 3.764 ψήφους ευρίσκεται εκτός Βουλής αλλά με 165.709 Έλληνες και Ελληνίδες δίπλα μας μέσα στην θύελλα και την καταιγίδα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν τέλειωσε.

Δεν θα χαρίσουμε τίποτε στην θλιβερή πέμπτη φάλαγγα των προδοτών, που στάθηκαν απέναντι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε αυτή την κρίσιμη μάχη.

Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την άτιμη συμπεριφορά τους.

Όλοι μαζί ενωμένοι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με αρχηγό τον Νίκο Μιχαλολιάκο και την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ το Κίνημα της ελπίδας του Ελληνικού Γένους.

Ο αγώνας για μία ελεύθερη Ελλάδα με Υπερήφανους Έλληνες συνεχίζεται..

Με εκτίμηση
Μπουτεράκος Βασίλειος
Γραμματέας Τ.Ο Μάνης»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα