Επίτιμος διδάκτορας ΑΕΙ ο Μητροπολίτης Ευστάθιος

Στο Τμήμα Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 12:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίτιμος διδάκτορας ΑΕΙ ο Μητροπολίτης Ευστάθιος

Σε επίτιμο διδάκτορα του Πανεπιστημίου Πειραιώς (ΠΑΠΕΙ) θα αναγορευθεί ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μονεμβασίας και Σπάρτης κ. Ευστάθιος. Η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Πειραιώς επικύρωσε ομόφωνα τη σχετική απόφαση του Τμήματος Πληροφορικής, ύστερα από εισήγηση του Αναπληρωτή Καθηγητή, Δημητρίου Δ. Βέργαδου, αναπληρωτή προέδρου και διευθυντή του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Ψηφιακός Πολιτισμός, Έξυπνες Πόλεις, ΙοΤ και Προηγμένες Ψηφιακές Τεχνολογίες».

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΠΑΠΕΙ, «η αναγόρευση του κ. Ευσταθίου σε επίτιμο διδάκτορα του τμήματος, γίνεται σε αναγνώριση της εξαιρετικής του συμβολής στον Πολιτισμό και τα Γράμματα, καθώς και για το κοινωνικό, πνευματικό, ανθρωπιστικό, φιλανθρωπικό και συγγραφικό του έργο».

Η τελετή αναγόρευσης θα γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα σε χώρο και ώρα που θα ανακοινωθούν από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα