Οργανώνουν ομάδες πυρασφάλειας στη Μάνη

Το κάλεσμα του προέδρου της ΤΚ Γυθείου Ι. Μπελεγρή

Παρασκευή, 12 Ιούλιος 2019 18:52 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Οργανώνουν ομάδες πυρασφάλειας στη Μάνη

Σε μια αξιόλογη πρωτοβουλία προχωρούν οι τοπικές αρχές στη Μάνη, ενώ βρισκόμαστε στην «καρδιά» της θερινής περιόδου και ο κίνδυνος των πυρκαγιών ελλοχεύει. Με στόχο να ελαχιστοποιήσει τις συνέπειες της πύρινης λαίλαπας, η Τοπική Κοινότητα Γυθείου, σε συνεργασία με τον Δήμο Αν. Μάνης και την Πυροσβεστική, προχωρά στην οργάνωση και σύσταση ομάδων εθελοντισμού πυρασφάλειας.

Σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Γυθείου, κ. Ιωάννης Μπελεγρής, αναφέρει τα εξής: «Δεν χωράει αμφιβολία ότι κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών ο νους μας στρέφεται προς την αντιμετώπιση πιθανών πυρκαγιών.

Λόγω αυτού σκεπτόμαστε μετά από συναντήσεις με τους αρμόδιους φορείς (Δήμο Ανατολικής Μάνης και Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας), να οργανώσουμε ομάδες εθελοντισμού για την πρόληψη φωτιάς.

Θα θέλαμε την συμμετοχή σας μέσα στην δράση αυτή για να δείξουμε όλοι μαζί ότι μπορούμε ομαδικά να αποφεύγουμε τις καταστροφές.

Περιμένουμε με χαρά την θετική ανταπόκριση σας για την ένταξη σας στις ομάδες εθελοντισμού για την πυρασφάλεια της περιοχής μας».

Για κάθε επιπλέον διευκρίνιση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον πρόεδρο της ΤΚ Γυθείου κ. Ιωάννη Μπελεγρή (τηλ. 6974 492183) και την γραμματέα της ΤΚ Γυθείου  κ. Ελένη Μπακογιάννη.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα