«Σκούπα» της ΕΛΑΣ σε όλη την Πελοπόννησο

Χειροπέδες σε 19 άτομα στη Λακωνία

Τρίτη, 16 Ιούλιος 2019 17:15 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σκούπα» της ΕΛΑΣ σε όλη την Πελοπόννησο

Ευρείες αστυνομικές επιχειρήσεις σε περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας, της Κορινθίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα από 2/7 έως και 15/7/2019, στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας και της διαμόρφωσης ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών.  Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από τις Διευθύνσεις Αστυνομίας Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου.  

Κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων έγιναν έλεγχοι σε 769 άτομα, εκ των οποίων 605 ήταν ημεδαποί και 164 αλλοδαποί, καθώς και σε 646 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 110 άτομα, από τα οποία 55 ήταν ημεδαποί και 55 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 64 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν συνολικά 19 άτομα και ειδικότερα: Ένας ημεδαπός και ένας αλλοδαπός για καταδικαστικά έγγραφα, τέσσερις ημεδαποί για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και 13 αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου,   βεβαιώθηκαν συνολικά 274 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και μία παράβαση για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους, κατά τόπο, Εισαγγελείς.

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 22 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα